BRODO GRANULARE IL VEGETALE – BULJON I GRANULUAR VEGJETAL
June 5, 2018
BRODO GRANULARE PESCE- BULJON PESHKU I GRANULUAR
June 5, 2018
Show all

BRODO GRANULARE POLLO – BULJON PULE I GRANULUAR

Category:
Description

Buljon pule i tretshmëm në ujë. Pa Gluten, laktoze ose yndyrna të hidrogjenizuara, ështe një përgatitje me bazë kripe dhe monosodium glutamati i pasuruar me buljon pule të disidratuar. Tretet lehtësisht në ujë, ju mundëson të përftoni një litër buljon duke tretur 18-22 gr granule pule në ujë të nxehtë.

Doza: 18-22g/1litër ujë.

Pesha neto: 1000g

Kodi: 06025

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRODO GRANULARE POLLO – BULJON PULE I GRANULUAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *