BRODO GRANULARE IL VEGETALE- BULJON I GRANULUAR VEGJETAL
July 3, 2018
ZAFFERANO – SHAFRAN
July 3, 2018
Show all

BRODO IN PASTA IL VEGETALE- BULJON PASTE VEGJETAL

Category:
Description

E nje pergatitje me baze kripe dhe monosodium glutamati, me nje perqindje te larte perimesh te dehidratuara. Ne nje liter buljon duke shkrire 18-22 gr paste ne nje liter uji te nxehte.
Doza: 18-22g/1litër ujë.
Pesha neto: 1000 g
Kodi: 04010

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRODO IN PASTA IL VEGETALE- BULJON PASTE VEGJETAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *