ÇAJ ROOIBOS ME ERËZA
January 19, 2018
ÇAJ JESHIL ME PORTOKALL DHE MANDARINË
January 19, 2018
Show all

ÇAJ JESHIL ORIENT

Category:
Description

GREEN TEA ORIENT
Njësia e Shitjes / Paketimi 6χ25χ1,3 gr
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 24 Muaj
Shelf Life

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ÇAJ JESHIL ORIENT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *