ÇAJ JESHIL ORIENT
January 19, 2018
ÇAJ JESHIL SENCHA
January 19, 2018
Show all

ÇAJ JESHIL ME PORTOKALL DHE MANDARINË

Category:
Description

GREEN TEA MANDARIN ORANGE
Njësia e Shitjes / Paketimi 6χ30χ1,8 gr
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 24 Muaj
Shelf Life

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ÇAJ JESHIL ME PORTOKALL DHE MANDARINË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *