ÇAJ JESHIL ME PORTOKALL DHE MANDARINË
January 19, 2018
ÇAJ KLASIK EARL GREY
January 19, 2018
Show all

ÇAJ JESHIL SENCHA

Category:
Description

GREEN TEA SENCHA
Njësia e Shitjes/ Paketimi 6χ30χ1,8 gr
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 24 Muaj
Shelf Life

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ÇAJ JESHIL SENCHA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *