Mirtilli 28% 700 ml
January 23, 2018
Campina Cream 35% – Krem Shtazor per Pasticeri 1L
January 24, 2018
Show all

Campina Culinary Cream 20% – Krem Shtazor për Kuzhinë 1L

Category:
Description

Një krem shtazor kuzhine i përshtatshëm për të gjitha llojet e gatimeve, si pjata të ftohta ashtu edhe të ngrohta.
Lidhet shumë mirë dhe nuk lëshohet shpejt.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Campina Culinary Cream 20% – Krem Shtazor për Kuzhinë 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *