CHAMPIGNONS TRIFOLATI DAL FRESCO- KËRPUDHA CHAMPIGNON TRIFOLATI NGA PORDUKT I FRESKËT
July 3, 2018
FILETTO DI ACCIUGHE IN OLIO DI OLIVA-FILETO ACUGESH NË VAJ ULLIRI
July 3, 2018
Show all

CAPPERI LACRIMELLA ALL’ACETO CALIBRO 9/10 – KAPERI LACRIMELLA NË UTHULL- Kalibri 9/10

Category:
Description

Te konservuar ne uje, uthull vere dhe kripe. Mund te shtohen sic jane ne pjate, ofrojne nje shije me tendencen pikante, tipike te ketij fruti.
Pesha neto: 1700 ml/1550g
Kodi: 60062

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAPPERI LACRIMELLA ALL’ACETO CALIBRO 9/10 – KAPERI LACRIMELLA NË UTHULL- Kalibri 9/10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *