PORCINI TRIFOLATI- KËRPUDHA PORCINI TRIFOLATI
June 12, 2018
COROLLE DI CARFIOFO IN OLIO- ZEMËR ANGJINARE NË VAJ
June 12, 2018
Show all

CARCIOFI INTERI AL NATURALE- ANGJINARE NATYRALE TË PLOTA

Category:
Description

Angjinare të freskëta, të seleksionuara, pa gjethe dhe të paketuara në mënyrë natyrale. Mund të përdoren kudo ku mund të zëvendësojë recetat me angjinare të freskët.
Pesha neto: 2500g
Kodi: 42140

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARCIOFI INTERI AL NATURALE- ANGJINARE NATYRALE TË PLOTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *