CAPER-KAPERI
May 26, 2018
PICKLED PEPPERS-SPECA TURSHI
May 26, 2018
Show all

CHAMPEX MUSHROOMS SLICES – KËRPUDHA NË FETA

Category:
Description

Kërpudhat mund të ofrojnë më shumë se vetëm shije dhe cilësi për ushqimet tona – ata në të vërtetë kanë vlera ushqyese të habitshme.
Pesha neto: 2450g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPEX MUSHROOMS SLICES – KËRPUDHA NË FETA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *