White icing and decor paste
September 12, 2018
ChocoCrema Nocciola
September 12, 2018
Show all

ChocoCrema Nero

Category:
Description

ChocoCrema Nero krijon një cilësi të pasur, kremoze dhe një shije intensive të çokollatës së errët, shija delikate e kakaos së pjekur. Edhe e ngrirë apo e përzier me akullore, cilësia, shkëlqimi dhe shija e saj mbetet po ajo e pa ndryshueshme. Pasuron akulloren tuaj dhe rrit cilësin dhe shijen e saj.

Aplikimi: akullore/sorbeto.

Pesha neto: 3 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ChocoCrema Nero”

Your email address will not be published. Required fields are marked *