ChocoCrema Nero
September 12, 2018
ChocoCrema Bianco
September 12, 2018
Show all

ChocoCrema Nocciola

Category:
Description

ChocoCrema Nocciola, kremoze dhe me një shije të lajthive & shijes së çokollatës me qumësht. Edhe e ngrirë apo e përzier me akullore, cilësia, shkëlqimi dhe shija e saj mbetet po ajo e pa ndryshueshme. ChocoCrema Nocciola perfeksionon pamjen, shijen dhe teksturën e akullores tuaj.

Aplikimi: akullore/sorbeto.

Pesha neto: 3 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ChocoCrema Nocciola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *