GINGER – SYRUP LINE
October 11, 2020
Raspberry – SYRUP LINE
October 11, 2020
Show all

CHOCOLATE – SYRUP LINE

Category:
Description

Shurup Cokollate

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi koncentrat shurupi me 7 njësi ujë.

Paketim qelqi 750 ml

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHOCOLATE – SYRUP LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *