Crème a La Carte Basic
September 12, 2018
Crème a La Carte Marc de Champagne
September 12, 2018
Show all

Crème a La Carte neutral

Category:
Description

(59 %-kakao)-ganache me çokollatë të bardhë me një shije të ëmbël, të butë kremi dhe alkoli.

Aplikimi: pasticeri/cokollateri.

Pesha neto: 5 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crème a La Carte neutral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *