BASE VENEZIA 100
January 20, 2018
EXPRESS-CAPRI 50
January 20, 2018
Show all

CREMOSA

Categories: ,
Description

Baze në të nxehtë dhe të ftohtë me një shije delikate të vaniljes, ideale për krijimin e një akullore me strukturë të butë kremoze. Aplikimi: akullore. Doza:50g/1lt qumësht. Pesha neto: 8x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CREMOSA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *