Golden Curry Salcë Mix- Mild
May 15, 2018
Sushi Vinegar Shiragiku Mizkan
May 15, 2018
Show all

Dashinomoto Bonito Flavored Soup Stock

Category:
Description

• Paketim: 2x500g
• Brodo peshku Bonito
• Produkt Japonez
• E përshtatshme si bazë për përgatitjen e të gjitha supave Japoneze, noodles, dhe gatimeve të ndryshme me peshk

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dashinomoto Bonito Flavored Soup Stock”

Your email address will not be published. Required fields are marked *