Valsoia – Galeta orizi
January 20, 2018
Profi Šlag pjena 700 ml – Krem Shtazor 30% yndyre I pershtatshem per dekoracione
January 20, 2018
Show all

Debic Butter Croissant Debic Gjalpe per Croasant 2 kg

Category:
Description

I qendrueshem dhe I thjeshte per tu aplikuar
Ka nje plasticitet ekselent
Pike shkrirje34-36°C

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Debic Butter Croissant Debic Gjalpe per Croasant 2 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *