Debic Roast & Fry Gjalpe I lengshem per Pjekje dhe skuqje. Paketim 6 x 1L
January 20, 2018
Debic Butter CAKE GOLD Incorporation Gjalpe per embelsira 4×2.5 kg
January 20, 2018
Show all

Debic Crème Brûlée Bourbon Krem Brule me Vanilje Burbon Natyrale Paketim 6 x 1L

Category:
Description

Debic Crème Brûlée Bourbon eshte nje perzjerje e gatshme e embelsires tradicionale franceze Crème Brûlée ose e te recetes se shijshme spanjole Crème Catalan.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Debic Crème Brûlée Bourbon Krem Brule me Vanilje Burbon Natyrale Paketim 6 x 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *