DEBIC CRÈME CARAMEL 1L
May 24, 2020
DEBIC PANNA COTTA 1 Lt
May 24, 2020
Show all

DEBIC CRÈME GJALPI 2.5 kg

Category:
Description

Një gjalpë cilësor i krijuar dhe zhvilluar kryesisht për përgatitjen e e produkteve të pasticerisë për mbushje dhe shumë recetave të tjera.
Një gjalpë I shkëlqyer në shije për të gjitha recetat duke qenë se ka një pike të ulët shkrirje.
I butë dhe i lehtë për tu përpunuar. Perfekt në përdorim me aplikim të kremit të rrahur. Mund të përzihet lehtësisht me përbërës të tjerë si acide, fruta, alkool.
Ofron një komoditet të lartë gjatë përpunimit falë strukturës së lëmuar dhe homogjene.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEBIC CRÈME GJALPI 2.5 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *