Debic Butter CAKE GOLD Incorporation Gjalpe per embelsira 4×2.5 kg
January 20, 2018
Debic Cream 35% Krem shtazor me 35% yndyre. Paketim 3×5 L
January 20, 2018
Show all

Debic Prima Blanca 40% Krem Shtazor me 40% yndyre. Paketim 2L

Category:
Description

Nje Krem Shtazor ekstra I bardhe, I mrekullueshem per kremrat e rrahur per pasticeri me 40% yndyre I cili e mban ngjyren e bardhe te frekset ne te gjitha aplikimet, kudo dhe kurdo. Maja e cilesise e krijuar per chefat e pasticerise.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Debic Prima Blanca 40% Krem Shtazor me 40% yndyre. Paketim 2L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *