Profi Šlag pjena 700 ml – Krem Shtazor 30% yndyre I pershtatshem per dekoracione
January 20, 2018
Debic Roast & Fry Gjalpe I lengshem per Pjekje dhe skuqje. Paketim 6 x 1L
January 20, 2018
Show all

Debic Top Tourage Gold Gjalpe 2 Kg

Category:
Description

I qendrueshem dhe I thjeshte per tu aplikuar
Ka nje plasticitet ekselent
Pike shkrirje38-40°C
Perdoret gjeresisht ne pasticeri sidomos per pasta sfoglia.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Debic Top Tourage Gold Gjalpe 2 Kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *