TRITHOTEL POLPA DI POMODORO – TRITHOTEL PULPË DOMATEJE
June 5, 2018
POMODORINI DATTERINI- DOMATE QERSHI DATTERINI
June 5, 2018
Show all

DOPPIO CONCENTRATO DI POMODORO- DOPIO KONCENTRAT DOMATEJE

Category:
Description

E përftuar nga lëngu i domates pa lëkurë dhe paf ara, që falë ngjyrës, humbet ujë dhe përqëndrohet. E aromatizuar me kripë është e këshillueshme për të përgatitur lëngje dhe salca.

Pesha neto: 2150g

Kodi: 10070

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOPPIO CONCENTRATO DI POMODORO- DOPIO KONCENTRAT DOMATEJE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *