DELIMACARON
January 20, 2018
BARRETE-gluten free
January 20, 2018
Show all

EMILY CREAM

Category:
Description

Përgatitës për krem pasticerie të menjëhershëm në të ftohtë-rezistent ndaj pjekjes dhe ngrirjes. Pesha neto: 10kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EMILY CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *