CREMOSA
January 20, 2018
NEUTRO
January 20, 2018
Show all

EXPRESS-CAPRI 50

Categories: ,
Description

Baze në të nxehtë dhe të ftohtë, perfekt për ata që dëshirojnë të marrin një bazë me aromë intensive kremi. Aplikimi: akullore/sorbetto. Doza:50g/1lt qumësht. Pesha neto: 8x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXPRESS-CAPRI 50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *