OLIVE NERE A RONDELLE-ULLINJ TË ZINJ NË FETA
June 12, 2018
FAGIOLI RED KIDNEY- FASULE TË KUQE KIDNEY
June 12, 2018
Show all

FAGIOLI CANNELLINI- FASULE CANNELLINI

Category:
Description

Fasule Canellini të shijshme të thata, të zgjedhura, të lëna në ujë për tu zbutur dhe të konservuara në mënyrë natyrale. Mund të gatuhen në vaj me perime dhe erëza ose me pancetë dhe domate jantë këshillueshme si garniturë.
Pesha neto: 400g Kodi: 32435
Pesha neto: 2500g Kodi: 42260

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FAGIOLI CANNELLINI- FASULE CANNELLINI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *