FASULE PLLAQI E BARDHË
May 14, 2018
Fasule Lima
May 14, 2018
Show all

Fasule të Kuqe Italiane

Category:
Description

Fasule të Kuqe Italiane Fasulet e kuqe janë të pasura në fibra të tretshme dhe me antioksidantë me tepër se fasulet e bardha. Fibrat e tretshme ndihmojnë që ne të ndihemi të ngopur, pasi ato ngadalësojnë tretjen dhe shkallën e urisë, deri në momentin që stomaku ynë të ndihet bosh. Kjo sjell përfitime për nivelin e sheqerit në gjak, duke ndihmuar në kontrollin e peshës. Gjithashtu, ato ndihmojnë për të ulur nivelin e kolesterolit të keq.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fasule të Kuqe Italiane”

Your email address will not be published. Required fields are marked *