Udon Noodles
May 15, 2018
Bonito Flakes Katsuobushi
May 15, 2018
Show all

Galetë Buke (Panko)-AIZAKKU

Category:
Description

• Paketim: 1kg dhe 10kg
• Buke e thekur e grimcuar
• E përkryer për mbështjelljen e produkteve të skuqura
• E njohur në kuzhinën aziatike
• Gati për përdorim

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galetë Buke (Panko)-AIZAKKU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *