Sempio -Soba Noodles Hikrre
May 15, 2018
Golden Curry Salcë Mix- Mild
May 15, 2018
Show all

Golden Curry Salcë Mix-Medium Hot

Category:
Description

• Pesha neto: 240g
• Salcë kerri miks tradicional Japonez
• Harmonia e erëzave dhe bimëve përcakton standardin e kerrit të stilit Japonez.
• E shkëlqyer kur shërbehet mbi oriz dhe mish viçi i pjekur në skarë ose në furrë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden Curry Salcë Mix-Medium Hot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *