Golden Curry Salcë Mix-Medium Hot
May 15, 2018
Dashinomoto Bonito Flavored Soup Stock
May 15, 2018
Show all

Golden Curry Salcë Mix- Mild

Category:
Description

• Pesha neto: 240g
• Salcë kerri miks tradicional Japonez
• Harmonia e erëzave dhe bimëve përcakton standardin e kerrit të stilit Japonez
• E shkëlqyer kur shërbehet mbi oriz dhe mish viçi i pjekur në skarë ose në furrë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden Curry Salcë Mix- Mild”

Your email address will not be published. Required fields are marked *