Guarana
May 26, 2018
Goji Berry
May 26, 2018
Show all

Graviola

Category:
Description

I përket familjes Annonaceae. Graviola është një pemë e vogël me gjelbërim të përjetshëm. Sa I përket kultivimit, asaj i përshtatet klima tropikale.
Të gjitha pjesët e saj si gjethet, frutat, farat dhe rrënjët janë përdorur në mjekësi.Graviola është aplikuar në lëkurë për artrit. Graviola përmban
shumë përbërës që mund të jenë aktiv kundër kancerit.Ndihmon për të sulmuar qelizat e kancerit në mënyrë të sigurtë dhe natyrisht pa efekte anësore të tilla si vjellje, humbje peshe, ose humbje e fiokëve. Graviola ndodhet e para në listën e bimëve me veprim anti-kancerogjen e cila në të ardhmen mund të ketë ndikim të madh për shërimin e kancerit në mënyrë natyrale. Në dallim
nga kemoterapia, graviola vepron duke shkatërruar vetëm qelizat kanceroze kështu që nuk lë pasoja të dëmshme në organizëm dhe nuk jep efekte të padëshiruara. Përkundrazi madje ka edhe veprim pozitiv në sistemin imunitar. Gjethet e bimës janë efektive dhe vrasin qelizat malinje për 12 lloje kanceri, duke përfshirë atë të zorrës së trashë, gjirit, prostatës, mushkërive dhe
kancerit të pankreasit.
Përdorimi:
Graviola mund të ketë një efekt pastrues për stomakun, ndaj rekomandojmë ta marrni atë në faza të ndryshme në mënyrë që trupi të përshtatet në përputhje me rrethanat dhe metabolizmin. Merrni një të katërtat (¼) deri në një të dytat (½) e lugës së çajit, dy – tri herë në ditë. Përzjejeni me pije të konsumit të përdishtem si: cajra, smoothie, ose kos. Graviola është më efektive kur kombinohet me një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Graviola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *