HALLVASI ME VANILJE
May 26, 2018
HALLVASI ME BAJAME
May 26, 2018
Show all

HALLVASI ME KAKAO

Category:
Description

Embëlsia tradicionale e bërë nga tahin dhe kakao (fara e grimcuar e farës së susamit). Përgatitet me dorë në mënyrë tradicionale sipas recetës sonë 100 vjeçare. Farat e susamit që përdoren janë me cilësi të lartë që vijnë nga Etiopia.
Pesha neto: 5 Kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HALLVASI ME KAKAO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *