MIX PER WAFFLES, GAUFRES E PANCAKE
February 6, 2018
IRCA – CODETTA BIANCA
February 16, 2018
Show all

IRCA – BARRETE-gluten free

Category:
Description

Shufra çokollate fondente e qëndrueshme ndaj pjekjes,
8 cm të gjata dhe 1 cm të gjera dhe me peshë rreth 4 g.
Pesha neto: 1,6kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – BARRETE-gluten free”

Your email address will not be published. Required fields are marked *