IRCA – CHOCOCREAM BIANCO
February 16, 2018
IRCA – CHOCOCREAM DARK
February 16, 2018
Show all

IRCA – CHOCOCREAM BIANCO INDUSTRY

Category:
Description

Krem me shije çokollate të bardhë për mbushjen dhe aromatizimin e ëmbëlsirave.
Pesha neto: 5kg dhe 13 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – CHOCOCREAM BIANCO INDUSTRY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *