IRCA – COPERTURE COLORATE LIMONE 
February 16, 2018
IRCA – COVERVIT EXTRA CHOC DARK
February 16, 2018
Show all

IRCA – COVERVIT

Category:
Description

Mbulues me cilësi të lartë kakao qe ofron nje raport shume te mire dhe interesant cilesi/cmim. Mbulesat e COVERVIT janë të përshtatshme për të gjitha përdorimet e akullores si p.sh. veshja e produkteve ” akullore shkop”, pinguine, kausha dhe për përgatitjen e “Stracciatellas” tradicionale.
Pesha neto: kova nga 5 kg ose 27 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – COVERVIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *