IRCA – CUKICREAM CACAO
February 16, 2018
IRCA – CUKICREAM GIANDUIA INDUSTRY
February 16, 2018
Show all

IRCA – CUKICREAM GIANDUIA

Category:
Description

Krem gianduia për mbushje rezistent ndaj pjekjes për krostata, biskota, fagotini dhe kroisant. Pesha neto: 5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – CUKICREAM GIANDUIA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *