IRCA – FARCITURA DI LAMPONI
February 23, 2018
IRCA – FRUTTIDOR AMARENA 70%
February 23, 2018
Show all

IRCA – FRUTTIDOR ALBICOCCA 70%

Category:
Description

Përgatitje me kajsi, e bazuara në copa frutash ose të plotë për mbushjet para dhe pas pjekjes.
Pesha neto: 3.3kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – FRUTTIDOR ALBICOCCA 70%”

Your email address will not be published. Required fields are marked *