IRCA – FRUTTIDOR ARANCIA  70%
February 23, 2018
IRCA – FRUTTIDOR FRAGOLA 70%
February 23, 2018
Show all

IRCA – FRUTTIDOR CILIEGIA ROSSA 70%

Category:
Description

Përgatitje me qershi të kuqe, e bazuara në copa frutash ose të plotë për mbushjet para dhe pas pjekjes.
Pesha neto: 3.3kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – FRUTTIDOR CILIEGIA ROSSA 70%”

Your email address will not be published. Required fields are marked *