IRCA – NOCCIOLATA
February 19, 2018
IRCA – NOCCIOLATA INDUSTRY
February 19, 2018
Show all

IRCA – NOCCIOLATA BIANCA

Category:
Description

krem me cilësi të lartë të çokollatës së bardhë me lajthi, aromatizues i kremrave dhe akullores.
Pesha neto: 5 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – NOCCIOLATA BIANCA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *