IRCA – PRALIN DELICRISP NOIR
February 22, 2018
IRCA – PRALIN DELICRISP CLASSIC
February 22, 2018
Show all

IRCA – PRALIN AMANDE NOISETTE

Category:
Description

krem me shije sheqeri të karamelizuar dhe lajthi të pjekura.

Pesha neto: 5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – PRALIN AMANDE NOISETTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *