IRCA – SCAGLIETTA BIANCA
February 16, 2018
IRCA – SCAGLIETTA LATTE
February 16, 2018
Show all

IRCA – SCAGLIETTA FONDENTE

Category:
Description

Pllakëza  çokollate të zezë zbukuruese, fondente, me qumësht dhe të bardha. Pesha neto: 20×1 kg-4x5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRCA – SCAGLIETTA FONDENTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *