EQUATORIALE NOIRE 55% – ÇOKOLLATE E ZEZË ME 55% KAKAO
February 17, 2021
ARIAGA BLANCHE 30% – ÇOKOLLATË E BARDHË ME 30% GJALPË KAKAO
February 17, 2021
Show all

IVOIRE 35% – ÇOKOLLATË E BARDHË ME 35% GJALPË KAKAO

Category:
Description

Çokollatë e bardhë, e ëmblësuar lehtësisht, Ivoire çliron aromat e qumshtit të ngrohtë të theksuar nga nuancë delikate të vaniljes.
Ivoire nga Valrhona është një çokollate bazë par excellence: për të mbajtur një mousse me fruta, një ganazh, për të krijuar praline, për tu ngjyrosur, për tu kafshuar, ivoire është një çokollatë sublime!

Profili i Shijes: i Balancuar
Nuanca dytësore: Qumësht i zierë

Me Ivoire, ne duam tju japim një çokollatë të bardhë që i thyen të gjitha konvencionet. Duke arritur një status ikonik, Ivoire është bërë standard për çokollatën e bardhë mes produkteve profesionale.

• Karakteristikat
• Aplikimet dhe Abinimet

Perdorimi më optimal:
Në Akullore dhe Sorbeto
Aplikimi i rekomanduar:
Për mbulim, forma silikoni, çokollat bars, mousse, kremra miks dhe ganazhe

Kombinime:
Me fruta të kuqe

 

E gjeni në paketim 3 kg në rrjetin e dyqaneve Neranxi për profesionistë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IVOIRE 35% – ÇOKOLLATË E BARDHË ME 35% GJALPË KAKAO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *