PICKLED PEPPERS-SPECA TURSHI
May 26, 2018
HORECA MERMELADA BONJOUR STRAWBERRY
May 26, 2018
Show all

JAPRAK

Category:
Description

Japrak përgatiten nga gjethe të zgjedhura të rrushit, cilësi të lartë të orizit, nenexhikut, koprës dhe përbërësve të tjerë. të gatuara në mënyrë tradicionale.
Pesha neto: 2000g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JAPRAK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *