VINEGRETË ME BORZILOK
January 20, 2018
SALCË BALSAMIKE
January 20, 2018
Show all

Keçap / Ketchup

Category:
Description

• Përmban dyfish koncentrat pureje
Salcë tip
Ideale për patate të skuqura, gatime me mish dhe si
bazë për salca të tjera. Mund të përdoret si shoqëruese
së bashku me salca të tjera, për të dhënë ngjyrë dhe
Shije.
Njësia e Shitjes / Paketimi 3×4,8 lt
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 9 Muaj
Shelf Life

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keçap / Ketchup”

Your email address will not be published. Required fields are marked *