MIX SATAY SAUCE
May 15, 2018
Okonomi Salcë Otafuku
May 15, 2018
Show all

Majonezë Kewpie

Category:
Description

• Paketim: 500ml
• Majoneza e Japonisë
• Cilësore, e pasur dhe kremoze
• Recetë autentike
• Një domosdoshmëri për të gjithë dashamirësit e majonezës

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Majonezë Kewpie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *