MARMALATË MANAFERRË E ZEZË 65% frut
July 16, 2018
MARMALATË KUMBULLE 65% frut
July 16, 2018
Show all

MARMALATË BORONICË E KUQE 65% frut

Category:
Description

Cilësi dhe shije e jashtëzakonshme e marmalatës me boronicë të kuqe, me përmbajtje të lartë të frutave dhe copave të frutave.
Përdorimi: në mëngjese, mbushje dhe zbukurimin e ëmbëlsirave.
Pesha neto: 4 kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MARMALATË BORONICË E KUQE 65% frut”

Your email address will not be published. Required fields are marked *