FRUTTI DEL CAPPERO – FRUTA KAPERI
June 12, 2018
SNACK MEXICANO’S PICCANTI-SNACK MEKSIKAN PIKANT
June 12, 2018
Show all

MINI PERE- MINI DARDHA

Category:
Description

Dardha të vogla kompakte, pa lëkurë dhe të konservuara në një shurup të lehtë. Të qëndrueshme, të ëmbla dhe aromatike janë perfekte për të shoqëruar mëngjeset e para dhe për përgatitjen e ëmbëlsirave dhe frutat maqedonase.
Pesha neto: 420g
Kodi: 82215

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MINI PERE- MINI DARDHA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *