MJALTË AKACIE
February 6, 2020
MJALTË ME LULE LIME – Lime Blossom
February 6, 2020
Show all

MJALTË ME LULE PORTOKALLI – Orange Blossom

Category:
Description

Ky mjaltë është 100% i pasër dhe natyral, ashtu siç natyra e ka krijuar: me asgjë tjetër të shtuar, dhe pa I hequr atë mirësi natyrale që e ka karakteristike. Mjalti Orange Blossoms është I krijuar nga bletë që polenin e marrin në pemishtet me portokalle. Më ngjyrë të ngrohtë qelibari, ky mjaltë mban aromë lëkure limoni, me një aromë të butë qitroje dhe nuance lulesh.

Pesha Neto: 250 gr

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MJALTË ME LULE PORTOKALLI – Orange Blossom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *