MJALTË ME LULE LIME – Lime Blossom
February 6, 2020
MJALTË ORGANIK
February 6, 2020
Show all

MJALTË ME LULE TE EGRA – wildflower

Category:
Description

Mjalti Rowse Wildflower krijohet nga bletë pjalmin e marrin nga lulet e egra. Me një ngjyrë të lehtë qelibari, është një mjaltë i ëmbël dhe me shije të pasur, me nuance toffee dhe rrushi të thatë.

Forca: 4/5 Aromatik dhe kompleks

I shijshëm në tërshërë me qumësht, granola, kos, pancakes, waffles me fruta ose për të ëmbëlsuar pijet.

100% i pastër dhe natyral

Pesha neto: 340 g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MJALTË ME LULE TE EGRA – wildflower”

Your email address will not be published. Required fields are marked *