EXPRESS-CAPRI 50
January 20, 2018
FIBRAPLUS
January 20, 2018
Show all

NEUTRO

Categories: ,
Description

Produkt për stabilizimin e akullores me qumësht ose fruta. Bazë në të nxehtë dhe të ftohtë, përmirëson strukturën e akullores. Aplikimi: akullore. Doza:4-5g/1lt qumësht-ujë. Pesha neto: 4x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEUTRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *