ODK – ROSE – SYRUP LINE
October 11, 2020
ODK – WATERMELON – SYRUP LINE
October 11, 2020
Show all

ODK – BANANA – SYRUP LINE

Category:
Description

SHURUP  BANANE

Përbërësit: sheqer, ujë, aroma, regulator aciditeti: acid citrik

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi koncentrat shurupi me 7 njësi ujë.

Paketim qelqi 750 ml

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – BANANA – SYRUP LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *