ODK – RASPBERRY- FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
ODK – STRAWBERRY FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
Show all

ODK – BLUEBERRY- FRUIT MIX LINE

Category:
Description

BORONICË – MIKS FRUTASH

Përgatitje frutash e përqendruar

Përbërësit: lëng boronice i përqndruar (50%), sheqer, shurup glukoze, koncentrat lëng limoni, aroma, trashës: guar gum pluhur, pektinë, konservantë: E211.

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi produkt miks fruti me 7 njësi ujë.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – BLUEBERRY- FRUIT MIX LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *